Bolvadin TSO kosgep eğitimi

Kosgeb güncellemeleri hakkında toplantı yapıldı

By

Kosgeb İlçe Temsilcisi Hasan AYGÜN Odamızı ziyaret ederek, KOSGEB güncellemeleri hakkında bilgi verdi. AYGÜN ziyaretinde KOSGEB bilgi güncellemelerinin artık çok daha kolay yapılabildiğini belirtti. KOSGEB İlçe Temsilcisi Hasan AYGÜN konuşmasında “Firma yetkililerinin e-devlet portalı üzerinden üye beyannamelerini güncelleyebilecekleri gibi KOSGEB ilçe temsilciliğine müracaat ederek güncelleme işlemini yaptırabileceklerini” ifade etti. Toplantı sonrasında Genel Sekreterimiz İsmail ÖZDİLEK ise konuyla ilgili açıklamasında:

“Piyasalar hükümetimizin yapacağı destek paketlerini merakla beklemektedir. Bildiğimiz gibi KOSGEB desteklerinden faydalanmak için ilk şart firmaların KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmaları ve beyannamelerinin güncel olması konusudur. Daha önce beyannameler doldurularak diğer belgelerle birlikte KOSGEB İl Müdürlüklerine teslim edilmekteydi. Dijitalleşme ile birlikte bu tür işlemlerde kolaylaşıyor. KOSGEB beyannameleri artık e-devlet portalı üzerinden güncellenebiliyor. Bunu üyelerimiz e-devlet şifreleriyle kendileri gerçekleştirebilecekleri gibi e-devlet şifreleriyle birlikte Odamıza gelmeleri halinde bizlerde kendilerine yardımcı olacağız. KOSGEB İlçe Temsilcimiz Hasan AYGÜN’ de bu konuda üyelerimize yardımcı olabileceğini belirtti. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Piyasalardaki daralma nedeniyle yakın bir tarihte hükümetimizin yeni destek paketleri açıklayacağını öngörüyoruz, bu nedenle üyelerimizin hazırlıksız yakalanmamaları için KOSGEB beyannamelerini güncellemelerini tavsiye ediyoruz.” dedi.

İlgili Diğer Haberler